Gemakkelijk Online bestellen en 100% veilig betalen!

Betalen via iDEAL

iDEAL is een vertrouwde, 100% veilige wijze om al uw online aankopen af te rekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wilt u meer informatie over deze veilige wijze van betalen, kijk dan op www.ideal.nl. Na ontvangst van betaling zal uw aankoop direct worden verstuurd.

Betalen via PayPal

Wilt u meer informatie over deze veilige wijze van betalen, kijk dan op www.paypal.com. Na ontvangst van betaling zal uw aankoop direct worden verstuurd.

Betalen via Mister Cash

Mister Cash is een betaalsysteem in België en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten.

Vooraf het aankoopbedrag overmaken

Vindt u het prettiger om het aankoopbedrag vóór aflevering van uw bestelling aan ons over te maken, dan kan dat natuurlijk ook. Onderstaand de gegevens van onze bankrelatie:

Rabobank, rekeningnummer 14.13.54.666 t.n.v. BestOnly. (IBAN= NL16RABO0141354666)

Vermeld a.u.b. bij betalingen altijd het ordernummer wat in uw bevestigings-email staat vermeld. Na ontvangst van betaling zal uw aankoop direct worden verstuurd.

Contant betalen bij afhalen

Betaalt u uw bestelling liever bij afhalen? Geen punt! U kunt dit, zodra u uw bestelling afhaalt contant betalen.

Bezorging en bezorgkosten

Voor een normale verzending binnen Nederland hanteert BestOnly PostNL tarieven. Voor pakketpost hanteren wij € 6,95  Indien u een bestelling plaatst van € 50,00 of hoger, neemt BestOnly de verzendkosten voor haar rekening. Verzending buiten Nederland op aanvraag. Uiteraard kunt u ook uw bestelling afhalen in Best.